Pescata Fritta

Koostisosad 4 portsjoni jaoks:
• 350 g kartuleid
• 2 väikest rooma salatipead
• 200 g Italiamo mascarpone toorjuustu
• 1 purk Italiamo pestot
• 2 pakki Italiamo mereanni valiku segu
• Sool, pipar
• Oliiviõli
• 1 sidrun
• 1 kimp peterselli

Valmistamine:
Koori ja keeda kartulid. Kui kartulid on valmis lase neil jahtuda, lõika viiludeks ja prae kuni kartulid on krõbedad. Järgmiseks haki rooma salat. Kastmeks sega kokku mascarpone ja pesto. Vahepeal valmista mereannid, vastavalt pakendi juhistele. Tõsta kartul ja salat koos taldrikule. Lisa mereannid ja kaste. Serveerimiseks lisa sidruniviilud ja hakitud petersell. 

Valmistusaeg: 30 minutit
Pingutus: lihtne
Ühe portsjoni toiteväärtus: u 790 kcal/3285 kJ, 13,6 g valku, 56 g rasvu, 77,7 g süsivesikuid