Spaghetti alla puttanesca
Koostisosad 4 portsjoni jaoks:
• 1 sibul
• 2 küüslauguküünt
• 1 purk Italiamo pastakastet (350 g)
• 30 g anšoovisid
• 30 g väikeseid kappareid
• 3 spl viilutatud musti oliive
• 500 g spagette
• 40 g Italiamo Pecorino juustu
• 3 spl oliiviõli
• 1 väike kimp pune
Valmistamine:
Viiluta sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil oliivõli ja prae sibul ning küüslauk, kuni kuldpruun. Samaaegselt haki anšoovised ja tükelda oliivid. Kui sibul ja küüslauk on küpsenud, lisa juurde pastakaste ja seejäreal kapparid ning lõpuks hakitud anšoovised ja oliivid. Maitsesta soola ja pipraga. Vahepeal keeda spagetid vastavalt pakendi juhistele ja kui valmis, siis nõrtuta ning sega kastmega. Serveerimiseks riivi peale pecorino juust ja lisa värske pune.
Valmistusaeg: 15 minutit
Pingutus: lihtne
Toiteväärtused:
Ühe portsjoni toiteväärtus: u 688 kcal/2894 kJ, 23,5 g valku, 21,9 g rasvu, 95,5 g süsivesikuid