Šokolaadi-karamelli kattega Tiramisu dessert

Koostisosad 4 portsjoni jaoks:
• 4 spl küpsetuskakaod
• 8 spl suhkrut
• 100­–120 ml vett
• 150 g piimakompvekke
• Meresoola helbeid
• 200 g Italiamo Tiramisut

Valmistamine:
Šokolaadikastme jaoks sega potis küpsetuskakao, suhkur ja vesi. Kuumuta kuni keemiseni ja lase jahtuda.

Järgnevalt tükelda piimakompvekid väiksemateks kuubikuteks ja ongi aeg käes serveerida.

Serveerimiseks laota tiramisu koos jahtunud šokolaadikastme ja piimakompvekidega klaasidesse. Puista peale näpuotsatäis meresoola helbeid ja naudi Itaalia hõngulist desserti.

Valmistusaeg: u 15 minutit + ooteaeg u 20 minutit
Pingutus: lihtne
Ühe portsjoni toiteväärtus: u 464 kcal/1943 kJ, 3,5 g valku, 16,2 g rasvu, 73,3 g süsivesikuid