Lase lõhefileel sulada ja jaga see 4 portsjoniks.
Haki brioche köögikombainis peeneks. Vahusta või käsitsi vispliga. Lisa sinep, mesi, sool ja pipar ning sega brioche‘iga.
Vormi kate, laota see lõhele ja küpseta koos ahjus 180 kraadi juures 25 minutit.
Vahepeal aja köögiviljapuljong kastrulis keema. Koori sibulad, lõika kuubikuteks ja hauta teises kastrulis oliiviõlis. Lisa risotoriis ja hauta koos. Lisa riisile vein ja loorberileht.
Sega risotot, lase keema tõusta ja lisa keetmise ajal kuuma puljongit, kui vedelik on aurustunud.
Kui risoto on umbes 20 minuti pärast valmis, riivi parmesani, lõika peet väikesteks tükkideks ja sega riisiga. Maitsesta soola ja pipraga.
Tõsta risoto supitaldrikusse. Haki murulauk ja puista risotole. Võta lõhe ahjust välja, jaga see portsjoniteks ja serveeri risotol.
Valmistamise aeg: 45 minutit
Keerukus: Keskmine
Toiteväärtus portsjoni kohta: kalorsus 702,75 kcal / 2941,75 kJ, 53,3 g valku, 26,6 g rasva, 55,8 g süsivesikuid