Pühadeaja snäkivalik

4 portsjonit
  • 1 baguette
  • 50 g võid
  • 1 klaas Deluxe’i pestot
  • 200 g Deluxe’i Cheddarit
  • 200 g Deluxe’i täidisega Brie’d
  • 100 g Deluxe’i apteegitilliga salaamit
  • 100 g Deluxe’i prosciutto San Danielet
  • 1 klaas minikurke,
  • 1 kimp rediseid,
  • 1 klaas artišokisüdameid
  • basiilikut

Valmistamine


1. Lõika baguette pikkupidi pooleks, pintselda võiga ja rösti eelkuumutatud ahjus 200 °C juures umbes 10 minutit, kuni lõikepind muutub krõbedaks. Võta ahjust välja, kata pestoga ja lõika viiludeks.

2. Lõika Cheddari juust kuubikuteks ja laota kandikule täidetud Brie, apteegitilliga salaami ja prosciutto.

3. Pese redised ja lõika suupärasteks ampsudeks. Lisa minikurgid ja artišokisüdamed ning serveeri koos röstitud saiaga.