Suupistevalik

4 portsjonit

  • 20 šampinjoni
  • 1 suvikõrvits,
  • 3 porgandit
  • 50 ml Bourbon
  • Whiskey Honeyt
  • 2 küüslauguküünt
  • soola
  • 4 sl oliiviõli
  • rosmariini
  • 2 sl palsamiäädikat
  • 1 pakk Deluxe’i apteegitilliga salaamit
  • 4 Deluxe’i pühvli-burrata’t
  • 1 pakk Deluxe’i Itaalia suitsusinki
  • 1 rosmariini-oliivileib

Valmistamine

  1. Kuumuta ahi 200 °C-ni. Puhasta šampinjonid. Pesesuvikõrvits, lõika pikuti pooleks ja seejärel viiludeks. Pese ja lõika porgandid pulkadeks, haki küüslauk peeneks.
  2. Sega köögiviljad küüslaugu, soola, oliiviõli, viski ja hakitud rosmariiniga ning laota ühtlaselt ahjuplaadile. Küpseta ahjus umbes 12 minutit, lase jahtuda ja tilguta peale palsamiäädikat.
  3. Aseta salaami, pühvli-burrata ja Itaalia suitsusink koos köögiviljadega taldrikule. Serveeri koos viilutatud rosmariinioliivileivaga.