Halvaa brownie

Koostisosad:
200 g võid
200 g tumedat šokolaadi
3 muna (M-suuruses)
80 g suhkurt
1 näputäis soola
120 g jahu
2 supilusikat küpsetuskakaod
1 teelusikat küpsetuspulbrit
100 g halvaad
naturaalset Kreeka jogurtit
100 g valik marju (nt maasikaid, vaarikaid, mustikaid)
Valmistamine:
Sulata kuumaveevannis tükeldatud tume šokolaad koos võiga ning lase seejärel sel veidi jahtuda. Vahusta munad ja suhkur kreemjaks ning sega lõpus juurde näpuotsaga soola.
Nüüd sega vahustatud munad või-šokolaadi segu hulka, jälgides, et see oleks leige, et munad ei hanguks. Sega omavahel jahu, küpsetuskakao ja küpsetuspulber ning lisa vähehaaval juurde muna-šokolaadi segu. Sega korraks läbi. Haki halvaa jämedalt. Aseta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi (u 20 x 30 cm) ja lisa peale halvaa. Küpseta ahjus 160 °C juures ülemisel/alumisel kuumusel umbes 25 minutit. Eemaldage brownie´d ahjust ja laske neil jahtuda. Serveeri naturaalse Kreeka jogurti ja marjadega. Head isu!