Halvaa brownie

Koostisosad:

200 g võid

200 g tumedat šokolaadi

3 muna (M-suuruses)

80 g suhkurt

1 näputäis soola

120 g jahu

2 supilusikat küpsetuskakaod

1 teelusikat küpsetuspulbrit

100 g halvaad

naturaalset Kreeka jogurtit

100 g valik marju (nt maasikaid, vaarikaid, mustikaid)

Valmistamine:

Sulata kuumaveevannis tükeldatud tume šokolaad koos võiga ning lase seejärel sel veidi jahtuda. Vahusta munad ja suhkur kreemjaks ning sega lõpus juurde näpuotsaga soola.

Nüüd sega vahustatud munad või-šokolaadi segu hulka, jälgides, et see oleks leige, et munad ei hanguks. Sega omavahel jahu, küpsetuskakao ja küpsetuspulber ning lisa vähehaaval juurde muna-šokolaadi segu. Sega korraks läbi. Haki halvaa jämedalt. Aseta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi (u 20 x 30 cm) ja lisa peale halvaa. Küpseta ahjus 160 °C juures ülemisel/alumisel kuumusel umbes 25 minutit. Eemaldage brownie´d ahjust ja laske neil jahtuda. Serveeri naturaalse Kreeka jogurti ja marjadega. Head isu!