Carbonara

Koostisosad:

  • 350 g spagette
  • 120 g maitsestatud, vinnutatud sealiha
  • 4 munakollast
  • 50 g riivitud Parmigiano Reggiano juustu
  • 3 spl ekstra neitsioliiviõli
  • soola
  • pipart


Valmistamine:

Lõika vinnutatud sealiha õhukesteks ribadeks. Klopi munakollased väikeses kausis koos riivjuustuga lahti, lisa näputäis soola ning pipart ja umbes 50 g külma vett. Seejärel keeda spagetid vastavalt pakendil olevatele juhistele. Kuumuta pannil 3 spl ekstra neitsioliiviõli keskmisel kuumusel ja prae vinnutatud sealiha ribad. Pane pasta kohe pärast nõrutamist pannile praetud sealiha ribade kõrvale. Lülitage pliit välja ning lisage muna- ja juustusegu, sega hoolikalt. Serveeri värskelt riivitud parmesani ja värskelt jahvatatud pipraga. Head isu!