Carbonara

Koostisosad:
- 350 g spagette
- 120 g maitsestatud, vinnutatud sealiha
- 4 munakollast
- 50 g riivitud Parmigiano Reggiano juustu
- 3 spl ekstra neitsioliiviõli
- soola
- pipart
Valmistamine:
Lõika vinnutatud sealiha õhukesteks ribadeks. Klopi munakollased väikeses kausis koos riivjuustuga lahti, lisa näputäis soola ning pipart ja umbes 50 g külma vett. Seejärel keeda spagetid vastavalt pakendil olevatele juhistele. Kuumuta pannil 3 spl ekstra neitsioliiviõli keskmisel kuumusel ja prae vinnutatud sealiha ribad. Pane pasta kohe pärast nõrutamist pannile praetud sealiha ribade kõrvale. Lülitage pliit välja ning lisage muna- ja juustusegu, sega hoolikalt. Serveeri värskelt riivitud parmesani ja värskelt jahvatatud pipraga. Head isu!