Praetud nuudlid krõbeda kanaga

Koostisosad:

  • 4 tükki kanafileeriba tšillikastmega
  • 1 pakk külmutatud köögivilju
  • 1 käputäis murulauku
  • 4 vart kevadsibulat
  • 2 spl päevalilleõli
  • sojakastet
  • sriracha kastet


Valmistamine:

Küpseta kanafileeribad krõbedaks ja keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele.

Seejärel pese kevadsibulad ja lõika need väikesteks rõngasteks. Haki murulauk jämedateks tükkideks.

Kuumuta wok-pannil või lihtsalt suurel pannil õli. Prae selles kevadsibulat ja köögivilju umbes 1 minut. Lisa pannile nõrutatud nuudlid ja sega juurde sojakaste. Serveeri kanafileeribad nuudlitega ja lisa maitse järgi sriracha kastet. Viimase sammuna puista peale murulauk. Head isu!