Koostisosad:

2 spl päevalilleõli

100 g peekoniviile ilma seakamarata

2 tk pitsat omal valikul

150 g Laagerdunud Cheddari juustu viile


Valmistamine:

Kuumuta pannil õli ja prae peekoniviilud krõbedaks. Võta külmutatud pitsad pakendist välja ja lase neil umbes 5 minutit toatemperatuuril sulada.

Lõika pitsa u 10 x 10 cm suurusteks tükkideks. Seejärel määri leivavorm võiga ja laota pitsaviilud koos peekoni ja juustuga vaheldumisi vormi.

Eelsoojenda ahi 200 °C (ülemine ja alumine kuumus), seejärel aseta vorm umbes 30 minutiks ahju. Võta valmis pitsa ahjust välja, lase umbes 10 minutit vormis puhata ja keera vormist välja. Head isu!


Toiteväärtused portsjoni kohta: 789 kaloreid (kcal), 3290 kaloreid (kJ), 34,5 g valke, 46,1 g rasvu, 59,1 g süsivesikuid