Tomati-mascarpone pasta krevettidega

KOOSTISOSAD:

• 3 sl Italiamo oliiviõli

• 6 küüslauguküünt

• 1 sibul

• 5 tomatit

• 1 peotäis värsket peterselli

• 1 sl Castello suhkrut

• 1 tl Mikado kuivatatud basiilikut

• 1 tl Kania jahvatatud teravat paprikat

• Kania meresool veskis

• Kania must pipar veskis

• umbes 200 ml vett

• 200 ml Pilose vahukoort (30%)


VALMISTAMINE:

Prae peeneks hakitud küüslauk ja sibul potis kuumas õlis. Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud tomatid ja hakitud petersell. Prae umbes 5 minutit, kuni tomatid muutuvad veidi pehmemaks. Lisa suhkur, kuivatatud basiilik, terav paprika, sool ja jahvatatud must pipar. Vala juurde umbes 200 ml vett ja keeda väikesel tulel, kuni tomatid on lagunenud. Vajadusel lisa vett. Lõpuks lisa supile koor ja lase veel hetk keeda.

Serveeri peeneks hakitud peterselliga. Supp maitseb suurepäraselt röstitud baguette’iga.