Tostadas rebitud sealihaga

Koostisosad:

  • 1 pakk (u 550 g) rebitud sealiha Chipotle’i kastmega
  • 8 vart koriandrit
  • ½ tk sibulat
  • 300 g tomateid
  • 1 tk avakaadot (u 175 g)
  • ½ tk laimi mahla
  • soola
  • 4 St. tortiljasi (u 250 g)
  • 125 g toorjuustu
  • 4 EL jalapeno viile (purk)
  • 100 g riivitud Emmentali juust


Valmistamine:

Küpseta sealiha vastavalt pakendi juhistele eelkuumutatud ahjus 180 °C juures umbes 30 minutit.


Salsa jaoks pese koriander, raputa kuivaks, seejärel eemalda lehed ja tükelda. Koori ja tükelda sibul. Eemalda tomatitelt seemned ja tükelda. Koori avokaado, eemalda viljaliha ja lõika samuti peeneks. Sega laimimahla, tomatite, sibula ja koriandriga. Maitsesta soolaga.


Võta liha ahjust välja, rebi kahe kahvliga ribadeks ja sega chipotle marinaadiga. Kuumuta 1 tortilja kuumal mittenakkuval pannil umbes 30 sekundit. Pööra ümber ja määri peale u 30 g toorjuustu. Lisa peale ¼ sealihast, jalapenosi ja salsat, puista peale 25 g juustu ja kuumuta kaanega pannil umbes 1 minut, kuni juust veidi sulab. Serveeri tostadas ja head isu!


Toiteväärtused portsjoni kohta: 701 kaloreid (kcal) / 2884 kaloreid (kJ), 41,4 g valke, 38,1 g rasvu, 41,7 g süsivesikuid